My Polyvore Set



Selasa, 14 November 2017

Me Time Makin Cantik di Salon deMoz5 Tebet




“Aku tuh butuh ‘me time’’’, beneran ini kalimat suka jadi senjata aku pas lagi capek-capeknya dan ngerasa lelah plus bosan sama rutinitas yang ada. Faktanya nih ya, dalam sehari rata-rata aku hanya punya waktu dua jam untuk memanjakan diri sendiri, bahkan bisa kurang dari itu. Me so saaaddd L

Emang ‘me time’ itu apa sih?

'Me time' merupakan momen krusial bagi seseorang untuk beristirahat dari aktivitas sehari-hari dan menyediakan waktu bagi diri sendiri. Tanpa meluangkan 'me time' seseorang bisa menjadi mudah lelah, bad mood, wajah kusam, bosan hingga merasa tertekan.

Cuman ya, banyak yang salah menganggap kalo ‘me time’ itu harus liburan berhari-hari trus shopping. Tapi kalo udahannya bikin pusing karena tagihan kartu kredit membengkak mah bukan ‘me time’ namanya. Setuju?


Trus gimana dong bisa dapetin ‘me time’ yang berkualitas di tengah kesibukan dan tekanan setiap hari?

Well, I prefer to pamper myself by doing treatment in beauty salon. Beuh, ini pasti enak banget. Bisa manjain diri sendiri dengan melakukan perawatan seperti pijat, hair spa, manicure pedicure, body spa dan masih banyak lagi.

Tapi kan kalo nyalon bakal ngeluarin duit juga sis..!

Iya emang, aku setuju itu. Hanya, nominal uang yang aku keluarkan untuk nyalon ini setimpal lho sama apa yang aku inginkan saat ‘me time’. Dapat rileks-nya, dapat manfaat sehatnya dan udahannya jadi seger.

Berhubung aku berhijab, memang perlu pilih-pilih salon kecantikan khusus wanita. Pilihanku jatuh pada deMoz5 Salon Muslimah, Tebet. Alasannya sih karena dekat rumah. Udah gitu, deMoz5 Salon Muslimah ini juga udah dikenal bagus kualitasnya lho. Bahkan ya, ada langganannya yang bertahan sejak awal buka. Wow! Loyal banget kan ya.




Me Time with deMoz5 Tebet

Saat aku menghadiri acara Me Time with deMoz5, ternyata loyal customer yang hadir cukup banyak lho. Masing-masing dari mereka menyampaikan testimonialnya selama menjadi member di deMoz5, Tebet. 

Ada yang mengatakan kalo kapsternya sangat dilatih dengan baik sehingga pelayanan yang diberikan pun optimal. Ada juga yang merindukan varian hair spa tertentu saking mereka sangat suka dengan hasilnya. 

Menariknya nih, hal yang berbeda dari deMoz5 dengan salon khusus wanita lainnya yaitu mereka menggunakan produk perawatan yang diproduksi sendiri. Jadi, kamu enggak perlu khawatir deh dengan kualitasnya. Produk perawatannya tersebut bernama MoAyu.






Semua produk yang digunakan mengandung essensial oil dimana manfaatnya cukup banyak lho, seperti Rosemary Essential Oil yang baik untuk meningkatkan daya ingat, memperlancar pencernaan dan mengandung zat antiseptic. 

Nah, kandungan minyak rosemary ini terdapat pada MoAyu Energizing Ginseng Hair Tonic dan juga Energizing Ginseng Hair Spa Cream. 

Malahan ya, kalo kamu menggunakan minyak rosemary untuk pijat tubuh bisa merangsang sirkulasi darah. Dan, kalo digunakan di rambut bisa menyingkirkan masalah rambut seperti rontok dan ketombe.






No wonder ya, member deMoz5 Tebet yang loyal banyak. Enggak cuma pelayanan optimal yang diberikan tapi produk yang digunakan pun berkualitas. Bahkan pas aku cobain hair spa, manicure dan padicure. Wangi hair spa-nya masih terasa hingga hari ini. 

FYI, aku treatment di deMoz5 itu tanggal 8 November kemarin, dan pilihan aku jatuh pada hair spa cokelat dengan hot stone. Udah gitu ya, hasil manicure dan padicure-nya itu awet. Sukak! 

Perbedaan Moz5 dan Demoz5

Temanku, Nia, sempat bertanya, apa sih perbedaannya antara Moz5 dan Demoz5? Pihak manajemen Moz5 pun menjelaskan:

Sisi pelayanan:
Pelayanan deMoz5 itu adalah premiumnya Moz5 oleh karna itu harganya berbeda karena lokasi yang ditempati juga lokasi premiun seperti Tebet dan Rawamangun.

Sisi perawatan/pelayanan:
Pastinya berbeda karena waktu pengerjaan yang lebih lama karena SOP yang berbeda. Misalkan untuk perawatan yang sama di Moz5 tanpa masker punggung, untuk demoz5 pakai masker punggung.

Sisi produk
Produk yang digunakan semua sama kecuali untuk deMoz5 bisa meracik sendiri yang digunakan di beauty bar.

Sisi Terapis: 
Terapis nya adalah terapis pilihan, untuk deMoz5 rawamangun therapisnya diambil dari yang terbaik di Moz5. Sedangkan untuk Moz5 Tebet terapisnya berpengalaman karena masa kerjanya sudah cukup lama. 




Lantas, jenis perawatan yang ditawarkan oleh Moz5 Tebet apa aja sih?

Salon deMoz5 Tebet memilki berbagai perawatan yang dapat kamu pilih, mulai dari Body Spa, Hair Spa, Totok Aura, Menicure & Pedicure, Gunting Rambut, Facial, Paket Perawatan untuk Pra & Pasca Pernikahan. 

Oia, deMoz5 juga ada membershipnya lho. Saat melakukan treatment di deMoz5 Tebet langsung aku mendaftarkan diri jadi member. Biayanya murah kok, hanya 55ribu rupiah dan jika kamu melakukan perawatan senilai 200ribu rupiah biayanya menjadi 35ribu rupiah saja. :)






Banyak keuntungan yang bisa didapetin sebagai member deMoz5, ada harga spesial juga. Udah gitu ya, enggak cuma harga spesial dan dikasih kartu membership. deMoz5 juga ngasih aku member kit yang terdiri dari:

️Pouch Cantik
️Member Card
️2 Voucher Upsize 

Upsize adalah Perawatan Plus untuk hasil yang lebih optimal. Setiap perawatan memiliki plus yang berbeda beda. 

Berikut rinciannya :
Hairspa menjadi Hairspa plus Perawatan Foot Spa 
Lulur menjadi Lulus plus Massage Wajah 
Facial plus Perawatan Massage Dada dan Masker Dada 
Refleksi menjadi Refleksi plus Masker kaki 
Pedicure menjadi Pedicure plus Foot Therapy with Rempah

️Voucher Ulang Tahun
️2 Voucher Cash Back senilai Rp 50.000 (jika transaksi minimal Rp 250.000)
️1 Voucher Cash Back senilai Rp 25.000 (jika transaksi minimal Rp 125.000)
️1 Voucher Free Foot Treatment
️1 Voucher Online moayu senilai Rp 50.00 (jika transaksi minimal Rp 150.000)
️1 Voucher Online moayu senilai Rp 50.00 (jika transaksi minimal Rp 100.000) 




Sumpah ya, aku berasa menang banyak jadi membernya deMoz5. Enggak hanya itu, beragam promo menarik juga tetap diberikan setiap bulannya. Seperti di bulan November ini, ada voucher cashback senilai 25k setiap pengambilan 2 perawatan apa saja minimal transaksi 100k dan masih banyak lagiiiiiiii!

The Verdict!

So pasti aku akan balik lagi ke deMoz5 Tebet buat nyoba perawatan lainnya. Masih penasaran sih sama bodyspa & facialnya. Karena banyak testimoni yang mengatakan bodyspa dan facial di deMoz5 Tebet itu the best banget lah. 

Lagian kan aku udah jadi membernya deMoz5 Tebet, can't wait buat dapetin bonusnya :)

Kamu penasaran dan pengen nyobain treatmentnya deMoz5 Tebet? Kuy lah meluncur ke Jl. Tebet Raya No. 11 F, Jakarta Selatan.  Atau cek info detail perawatannya, booking buat treatment di:

IG. Moz5Salon
Website: www.moz5salonmuslimah.com
Atau hubungi nomor 0811-9996-626







65 komentar:

  1. Priya Mumbai Escort Agency. We Give You VIP Services At Your Home Or In Star Hotel. We Deal In High Class Mumbai Models And Beautiful Mumbai Call Girls. We Are Available To Serve You 24 X 7. Contact Us For Booking Ph- 09987215552
    Website: http://www.escortagencyinmumbai.com/


    mumbai escort service
    Mumbai escorts
    escort service in Mumbai
    mumbai call girls
    Andheri escorts
    Bandra escorts

    BalasHapus
  2. Moz ada yang di radio dalam bukan ya mba? Kalau iya berarti aku pernah nyobain treatment di moz. Khusus cewe dan harga nya masuk akal ^^

    BalasHapus
    Balasan
    1. Ada di Radio Dalam juga, harganya terjangkau ya, trus produk2nya berkualitas :)

      Hapus
  3. wahhh asik banget, sayang di kotaku belum ada yang begini hiks
    https://mysistermonsterdisaster.blogspot.co.id

    BalasHapus
  4. Asyik bgd me timeee, pgn ah sekali sekali me time yg kyak gini. 😊

    BalasHapus
  5. Me time beginian mah asyik. Aku kan pengen juga

    BalasHapus
  6. Ini asoooy, besok mba nisa balik ke Jakarta aku mau meeeee timeeeee.. hahaha.

    BalasHapus
  7. Aku mau coba ah...butuh salonnnn mau massage enak kyanya

    BalasHapus


  8. Mumbai Escorts Model that are extremely beautiful and entertaining. All of these are dedicated to satisfying the sexual

    appetite of their clients in the best possible ways.

    Mumbai Escorts
    Escorts in Mumbai
    Mumbai Escorts Model

    BalasHapus

  9. Mumbai Escorts Angels are very qualitative and unique just because of our girls those are very beautiful and In all aspects they are self dependent.

    Mumbai Escorts Angels
    Escorts in Mumbai
    Mumbai Escort Service

    BalasHapus
  10. Chandigarh Call Girls are also available to serve their clients with various types of dating based services.


    Chandigarh Escorts
    Chandigarh Call Girls
    Chandigarh Escorts Service

    BalasHapus

  11. Call Girls in Chandigarh is available for your Erotic needs. Here you can easily make your choice and fulfill all your physical dreams in the way to want.

    Call Girls in Chandigarh
    Chandigarh Escorts
    Chandigarh Escorts Agency
    Escorts in Chandigarh

    BalasHapus
  12. Very good information and you continue it even further. I am really happy with this post and I will share it with as much as my name is Anamika and I am always in the Mumbai Escort service. I always have high profile Mumbai model and good phone call Girl is available 24 hours in Mumbai Escort Service for your service. You can contact me at any time for my Mumbai Escort service contact. Can you get Mumbai Escort service http://www.mumbaifunclub.in

    Mumbai escort service

    Escort service in Mumbai

    independent escorts service in Mumbai

    Mumbai independent escorts

    Call girls in Mumbai

    Mumbai Call girls


    escorts service in Andheri


    Andheri escorts service

    BalasHapus


  13. Goa Escort is well trained to behave properly with the customers and treat them with utter diplomacy creating goodwill of the company.

    Goa Escort
    Goa Escort Service
    Goa Escorts Service

    BalasHapus


  14. Chandigarh Escorts Servicesare always happy and excited to work with you to find the exact Female to meet your dreams.

    Chandigarh Escorts
    Chandigarh Escorts Services

    BalasHapus

  15. AskMe Classifieds is well known for its classified services one of the best we provides Free Call Girl ads Service in Hyderabad.

    Hyderabad Call Girls
    Call Girls in Hyderabad
    Hyderabad Call Girl Classifieds
    Hyderabad Call Girls Classifieds
    Call Girl ads Hyderabad

    BalasHapus


  16. If you are alone, Simply explore the world of Mumbai Escorts Agency with whom you can spend sensual moments.

    Mumbai Escorts
    Mumbai Escorts Agency
    Escorts in Mumbai


    BalasHapus


  17. Mumbai Escorts are too sexy. and they know the excellent options to make the customers happy. Mumbai Escorts collect a large number of beauties which can fulfill each and every type of desires.

    Mumbai Escorts
    Independent Mumbai Escorts
    Hire Escort in Mumbai

    BalasHapus


  18. Agra Escorts Girls have an enormous number of young ladies who are similarly sexier and additionally shocking identities.

    Agra Escorts Girls
    Escorts in Agra
    Call Girls in Agra

    BalasHapus

  19. Chandigarh Escorts, Escorts in Chandigarh, Chandigarh Escort Classifieds, Chandigarh Escorts Services, Independent Escorts in Chandigarh

    Chandigarh Escorts
    Escorts in Chandigarh
    Chandigarh Escort Classifieds
    Chandigarh Escorts Services
    Independent Escorts in Chandigarh

    BalasHapus


  20. Independent Escorts in Mumbai really know your taste well, so they have girls associated with different professional field.

    Mumbai Escorts
    Independent Escorts in Mumbai

    BalasHapus



  21. Chandigarh Escort Service is one of the most popular escort services. our Models are educated, well groomed, beautiful, mostly belong to good families and provide services willingly.

    Chandigarh Escorts
    Chandigarh Escorts Agency
    Escorts in Chandigarh
    Call Girls in chandigarh

    BalasHapus



  22. Escorts in Mumbai are really one of the hottest call girls and they are really popular for their hotness and beauty.

    Mumbai Escorts
    Escorts in Mumbai
    Mumbai Escorts Services

    BalasHapus


  23. Bangalore Call Girls Escorts provide a superior and luxury escort’s service to respectable customers. Bangalore Escorts are amazingly hot.

    Bangalore Escorts
    Escorts in Bangalore
    Bangalore Call Girls Escorts
    Bangalore Escorts Services
    Bangalore Escorts Agency
    Independent Bangalore Escorts

    BalasHapus

  24. The People wants to taste the flavor of Delhi Escorts. Our agency has the beautiful variety of Escorts in Delhi.

    Delhi Escorts
    Escorts in Delhi
    Delhi Call Girls Escorts
    Delhi Escorts Services
    Delhi Escorts Agency

    BalasHapus



  25. The Mumbai Escorts here at our agency are absolutely client friendly and always love to spend time with their clients amidst absolute passion and intimacy.

    Mumbai Escorts
    Escorts in Mumbai
    Mumbai Escorts Services

    BalasHapus
  26. They manage everything to be done well to capture your advantage. Find out about the ideas to get in contact of good. It is the best strategy to be in contact of outstanding amongst other Chandigarh escorts in the town.

    Chandigarh Escorts Services
    Escorts Services in Chandigarh
    Escorts Chandigarh

    BalasHapus
  27. It is an extensive variety of data brings you towards the best one that would assistance be able to you satisfy your dreams. Albeit, numerous are there to have enough enthusiasm for meeting every one of your desires however certainly everybody has diverse.

    Noida Escorts
    Noida Escorts Services
    Escorts in Noida

    BalasHapus

  28. Mumbai Escorts are extremely professional. They are always prepared to supply you with the most effective genuine fun.

    Mumbai Escorts
    Escorts in Mumbai
    Independent Mumbai Escorts

    BalasHapus
  29. This is additionally not a testing procedure; simply keeping up a couple of things on mind performs well to locate the best woman you are searching for. It is the minor unobtrusive points of interest, for instance, this that has lead us to happen to the most trusted and settled in escort organizations.

    Agra Escorts
    Agra Escorts Service
    Agra Escort

    BalasHapus

  30. Make your life full of joy and enjoyment by spending your quality time with the Hyderabad Escorts. They are just amazing , humorous, and fabulous.

    Hyderabad Escorts
    Escorts in Hyderabad
    Hyderabad Call Girls Escorts
    Hyderabad Escorts Services
    Hyderabad Escorts Agency
    Independent Hyderabad Escorts

    BalasHapus

  31. To get the best in session and premium Chandigarh Escorts Service on ask for, you should just call us or email us and our young ladies will be gone to you and will satisfy you with the Chandigarh Escorts Service basically like you need and you can call us at whatever point of day at whatever thought you oblige, that is genuinely extraordinary and the most loved things about our Chandigarh Escorts Service by our clients.

    Chandigarh Escorts
    Chandigarh Escorts Service
    Escort Service in Chandigarh

    BalasHapus
  32. Escorts in Mumbai purely believe in customer satisfaction and deliver the most attractive and critical arousal time.

    Mumbai Escorts
    Escorts in Mumbai
    Independent Mumbai Escorts
    Mumbai Escorts Agency

    BalasHapus
  33. Our office is well proficient and associated with a best quality group. We have utilized ladies for our escort office from everywhere throughout the country and furthermore from different countries also. These every lady is all around served Chandigarh escorts girls who can give VIP people appropriately.

    Chandigarh Escorts
    Chandigarh Escorts Services
    Escorts in Chandigarh

    BalasHapus
  34. There is no absence of good bunches in different metro urban communities of the country yet when it happens upon the certification of full fulfillment, nothing can beat the administrations offered by Noida escorts girls available. The principle motivation to work behind this arrangement is that young ladies there are profoundly devoted for their activity.

    http://www.hunny.co.in/
    http://www.noidaescort.com/
    http://www.noida-escorts.co.in/
    http://www.feelofhaven.in/
    http://www.lovedesire.in/
    http://www.noidaescorts.ind.in/
    http://www.noidaescorts.net.in/

    BalasHapus


  35. AskMe Classifieds - we provides absolutely online Goa Call Girls Classifieds services. you can post your advertisement totally free.

    Goa Call Girls
    Call Girls in Goa
    Goa Call Girls Classifieds
    Call Girl Ads Goa
    Goa Call Girls Services
    Independent Call Girls in Goa

    BalasHapus


  36. Hyderabad Escort is widely regarded among the thrill-seekers for we arrange mesmerising beauties as the cherished and widely desirable.
    Hyderabad Escort
    Hyderabad Escorts Services
    Hyderabad Escorts Agency

    BalasHapus


  37. Askme Classifieds is a free classifieds site to post your Lucknow Escort Classifieds and services.

    Lucknow Escort Classifieds
    Lucknow Escorts Classifieds
    Escort Ads Lucknow
    Lucknow Escorts Services

    BalasHapus


  38. Mumbai Escort start from French kissing and give the best experience of amazing sex and many more other exciting activities depending upon your requirement.

    Mumbai Escort
    Mumbai Escorts
    Escorts Services in Mumbai
    Call Girls in Mumbai

    BalasHapus

  39. Jaipur Escorts offer you the fairly lovely most popular Girls Escorts which are the latest lady which will make you crazy.

    Jaipur Escort
    Jaipur Escorts
    Escorts in Jaipur
    Jaipur Escorts Services

    BalasHapus


  40. Hyderabad Escort can give you the best performance in your preferred sensual activities. You will gain pleasure, happiness and satisfaction in their company
    Hyderabad Escort
    Hyderabad Escorts Services
    Hyderabad Escorts Agency

    BalasHapus

  41. Create your own Jaipur Call Girl Classifieds for free. Our goal is to make it as easy as possible to Escort Classifieds anything.
    Jaipur Call Girls
    Call Girls in Jaipur
    Jaipur Call Girl Classifieds
    Jaipur Call Girls Classifieds
    Call Girl ads Jaipur

    BalasHapus


  42. Askme classifieds is a leading free classifieds ads sites with fast approval and offer a user-friendly platform to businesses and individuals to Post Escort Ads in Chennai.
    Chennai Escorts
    Escorts in Chennai
    Chennai Escort Classifieds
    Chennai Escorts Classifieds
    Escort Ads Chennai

    BalasHapus
  43. This is the collection of real Delhi Escort Pics those are always ready fun with you. You will meet with Delhi call girl mobile number with photo.
    Delhi Escorts

    BalasHapus
  44. When you make your brain to have an excellent young lady around your arm, you can come to us whenever you need. Upon landing in the organization, Our well disposed partner will make you exceptionally OK with their conduct so you can remove all dread from your heart. When you are agreeable, you will have the delight of meeting numerous lovely escorts be it school young ladies, a housewife and tasteful models.

    Visit My site :-

    Mumbai Escorts

    BalasHapus
  45. Lets enjoy fun and joy in the city of Kolkata as we have been working in the business for a long time and offering a remarkable support of every customer, this is the reason, Kolkata escorts benefit offered by us are well known and of elevated requirement cross the world and prescribed by numerous individuals.. Here no confinement in regards to anything which you can go to past the cutoff points to make the most of your chance with the call young ladies.

    Visit My site :-

    Kolkata escorts

    BalasHapus
  46. Now have unlimited fun and enjoyment with our escort in Kolkata. Our Kolkata call girls are best in providing adult services. They are trained professionally on all kinds of erotic jobs that needs to be catered to our clients. Our female escort are hot, beautiful and sexy. They keep them self fit and endure more pain than any other girls in Kolkata. Our sexy escort in Kolkata can be you real life companion and can give you real girl friend like experience. Visit My site :-Kolkata escorts

    BalasHapus
  47. We are a standout amongst the most dependable and expert Kolkata escorts services, offering you high class escort arrangements. Do you require a decent friendship? Do you require an organization for your excursion to Kolkata? Would you like to investigate the sizzling city Kolkata with all the more wild fun? Escorts in Kolkata are answers for all the previously mentioned questions. Proficient escort young ladies are prepared and very much carried on to give massively agreeable administrations to their customers.

    Visit My site :-

    Kolkata Escorts

    BalasHapus
  48. These are really great ideas in about blogging. You have touched some nice factors here. Any way keep up writing.

    BalasHapus
  49. Your Website Is Nice And Informative. Please Keep Continue Such Kind Of Good Effort. My Name Is Ritu Sharma. I Run My Own Independent Mumbai Escorts Service. I Provide You VIP And Independent Escort Service In Low Cost. You Can Avail My Mumbai Escort Service At Your Own Place Or In Hotel. I Am Available To Serve You 24 X 7. If You Want To Test Me, Visit- www.escortservicemumbai.net Please Call Me- +91 9OO4OO9481
    Independent Mumbai Escorts Service
    mumbai escorts
    mumbai escort service
    escort service in mumbai
    independent mumbai escorts
    Independent escorts service
    independent escorts

    BalasHapus
  50. Thanks for your amazing post Visit our website in case you want to make your trip romantic
    Call Girls in Gurgaon
    Call Girls in Kolkata
    Call Girls in Kolkata
    Call Girls in Pune
    Call Girls in Pune

    BalasHapus
  51. I request you to write some vlogs for my website and I can also provide you backlinks to your website plz visit
    Call girls in Guwahati
    Call girls in Bangalore
    Call girls in Bangalore
    Call Girls in Jammu
    Call Girls in Noida

    BalasHapus
  52. Escorts Service in Mumbai welcomes you all. Myself Priya Sharma, 23 years old Female Escorts working for
    Escorts service in Mumbai. I have much experienced and I know each and everything that how to satisfy. Mumbai Escorts


    Female Escorts in Mumbai


    Mumbai Escorts Services


    Escorts in Mumbai

    BalasHapus
  53. hen I was in Bangalore I booked Bangalore Escorts. She has perfect body figure and I was totally
    satisfied with the services from Female Escorts Service in Bangalore. She has perfect body figure and
    gave the excellent service to me and satisfied me with the best services.

    BalasHapus